KKV - Kuratorskonsulten i Väst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och KKV - Kuratorskonsulten i Väst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och KKV - Kuratorskonsulten i Väst är ett av dem. Statusen för KKV - Kuratorskonsulten i Väst är att Bolaget är aktivt.

KKV - Kuratorskonsulten i Väst är ett Enskild firma och skapades 1998-01-29. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som KKV - Kuratorskonsulten i Väst ska trivas.

KKV - Kuratorskonsulten i Väst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-26. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kuratorstjänster - krissamtal, råd och stödsamtal.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KKV - Kuratorskonsulten i Väst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är KKV - Kuratorskonsulten i Väst och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med KKV - Kuratorskonsulten i Väst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-280826.

.

De som är på något sätt har med KKV - Kuratorskonsulten i Väst är Örneblad, Margot Elisabet som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KKV - Kuratorskonsulten i Väst har 450508-XXXX som sitt organisationsnummer.