FIRMA DMQ BUSINESS

Västra Götalands län

Information

450222-XXXX är organisationsnummer för bolaget FIRMA DMQ BUSINESS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FIRMA DMQ BUSINESS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som FIRMA DMQ BUSINESS finns i.

FIRMA DMQ BUSINESS har varit registrerat sedan 1985-06-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FIRMA DMQ BUSINESS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FIRMA DMQ BUSINESS är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för FIRMA DMQ BUSINESS är följande:

Vill ni komma i kontakt med FIRMA DMQ BUSINESS så kan ni göra det på telefon genom 031-203302 eller genom brev på följande adress:

Konsult- och tekniskt innovationsarbete, licensi- ering, översättning, nationell och internationell informationsförmedling, handel med värdepapper

Det finns olika personer som har en koppling med FIRMA DMQ BUSINESS och det är MC QUEEN, DOUGLAS HARLOW som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,