ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST

Västra Götalands län

Information

441006-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST finns i.

ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST har varit registrerat sedan 1977-10-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST är följande:

Vill ni komma i kontakt med ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST så kan ni göra det på telefon genom 031-130611 eller genom brev på följande adress:

Reparation av dammsugare och småhushållsapparater samt försäljning av tillbehör, dammsugare och el- material

Det finns olika personer som har en koppling med ÖSTENS EL & HUSHÅLLSTJÄNST och det är GRIESSAUER, JOSEF FRANZ som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,