I Å Kommunikationsdesign

Västra Götalands län

Information

I Å Kommunikationsdesign hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där I Å Kommunikationsdesign finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. I Å Kommunikationsdesign tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket I Å Kommunikationsdesign har haft sedan 2005-04-21. I Å Kommunikationsdesign har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till I Å Kommunikationsdesign så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-408586.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

I Å Kommunikationsdesign har idag 440507-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för I Å Kommunikationsdesign

Konsultverksamhet inom kommunikationsdesign. Arbete med skriven och talad text, framtagning och bearbetning av bilder, layout och grafisk formgivning av artiklar, trycksaker och utställningar, föredrag och utbildning inom området.

I I Å Kommunikationsdesign så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Gerd Ingrid Elisabet som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .