Ulf Delbro Consulting

Västra Götalands län

Information

Ulf Delbro Consulting är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Ulf Delbro Consulting finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ulf Delbro Consulting är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-11.

Ulf Delbro Consulting som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-02-02. Men sedan 2007-01-11 så har Ulf Delbro Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ulf Delbro Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3393217.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Ulf Delbro Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ulf Delbro Consulting. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom områdena: Business Intelligence, Marknadsföring, Försäljning, Public Relation, Journalistik och Företagsstrategi. Kontaktskapande genom att erbjuda assistans åt uppdragsgivare att skapa externa kontakter

Firmatecknare för Ulf Delbro Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ulf Delbro Consulting och det är följande personer, Delbro, Ulf Ingemar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ulf Delbro Consulting är 440404-XXXX.