KENNETHS MC-SERVICE

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och KENNETHS MC-SERVICE är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och KENNETHS MC-SERVICE är ett av dem. Statusen för KENNETHS MC-SERVICE är att Bolaget är aktivt.

KENNETHS MC-SERVICE är ett Enskild firma och skapades 1988-07-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som KENNETHS MC-SERVICE ska trivas.

KENNETHS MC-SERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Motorcykelverkstad samt försäljning av reservdelar och nya samt begagnade motorcyklar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KENNETHS MC-SERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är KENNETHS MC-SERVICE och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med KENNETHS MC-SERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-475097.

.

De som är på något sätt har med KENNETHS MC-SERVICE är Sandh, Dick Kenneth som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, SANDH, BRITT INGRID ANNE-MARIE som är född 1945 och har titeln Prokurist, .

KENNETHS MC-SERVICE har 430701-XXXX som sitt organisationsnummer.