LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI

Västra Götalands län

Information

430630-XXXX är organisationsnummer för bolaget LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI finns i.

LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI har varit registrerat sedan 1976-10-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Saluförande och montering av kakelugnar

Det finns olika personer som har en koppling med LINDHOLMS KAKELUGNSMAKERI och det är LINDHOLM, MATS FREDRIK CHRISTIAN som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,