KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE

Västra Götalands län

Information

KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE har idag 430102-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE

Reparation och underhåll av fastigheter samt där- med förenlig verksamhet

I KENT DAHLSTRÖMS FASTIGHETSSERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är DAHLSTRÖM, KENT GÖRAN ALFRED som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .