PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är ett av dem. Statusen för PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är att Bolaget är aktivt.

PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är ett Enskild firma och skapades 1991-03-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM ska trivas.

PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Läkarmottagning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-17.

Idag är PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-131106.

.

De som är på något sätt har med PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM är LUNDSTRÖM, STINA MARGIT LILLEMOR som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PSYKIATRISK MOTTAGNING - STINA LUNDSTRÖM har 420716-XXXX som sitt organisationsnummer.