EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG

Västra Götalands län

Information

EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG har haft sedan 1994-01-01. EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7657505.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG har idag 410724-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG

Konsultverksamhet inom det psyko-sociala arbets- miljöfältet

I EXTENSO-KONSULT GÖTEBORG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jörgensen, Agneta Kristina som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .