T.J MARK & INDUSTRIKONSULT

Västra Götalands län

Information

T.J MARK & INDUSTRIKONSULT hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där T.J MARK & INDUSTRIKONSULT finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. T.J MARK & INDUSTRIKONSULT tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket T.J MARK & INDUSTRIKONSULT har haft sedan 2002-01-14. T.J MARK & INDUSTRIKONSULT har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T.J MARK & INDUSTRIKONSULT så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-406420.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

T.J MARK & INDUSTRIKONSULT har idag 400805-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för T.J MARK & INDUSTRIKONSULT

Konsultverksamhet inom markarbeten

I T.J MARK & INDUSTRIKONSULT så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Gustaf Tommy som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .