CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON

Västra Götalands län

Information

400427-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON finns i.

CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON har varit registrerat sedan 1974-07-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON så kan ni göra det på telefon genom 0528-23014 eller genom brev på följande adress:

Caférörelse

Det finns olika personer som har en koppling med CAFÉ BERGET BARBRO JOHANSSON och det är JOHANSSON, RUTH BARBRO EMILIA som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,