Grondahl Radiology RED

Västra Götalands län

Information

400408-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Grondahl Radiology RED. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grondahl Radiology RED är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Grondahl Radiology RED finns i.

Grondahl Radiology RED har varit registrerat sedan 2007-02-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grondahl Radiology RED så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Grondahl Radiology RED är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Grondahl Radiology RED är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grondahl Radiology RED så kan ni göra det på telefon genom 031-921773 eller genom brev på följande adress:

Forskning, utbildning och utveckling inom oral och maxillofacial radiologi. (Käk- och ansiktsröntgen).

Det finns olika personer som har en koppling med Grondahl Radiology RED och det är Gröndahl, Hans-Göran som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,