Festglaset Sune Forsmark

Västra Götalands län

Information

390711-XXXX är organisationsnummer för företaget Festglaset Sune Forsmark. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Festglaset Sune Forsmark är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Festglaset Sune Forsmark finns i.

Festglaset Sune Forsmark har varit registrerat sedan 1983-07-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Festglaset Sune Forsmark så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Festglaset Sune Forsmark är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Festglaset Sune Forsmark är följande:

Vill ni komma i kontakt med Festglaset Sune Forsmark så kan ni göra det på telefon genom 031-293804 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, uthyrning och handel med glas, porslin, tillbehör, bord, stolar samt försäljning av mat.

Det finns olika personer som har en koppling med Festglaset Sune Forsmark och det är Forsmark, Sune Olof som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,