Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren

Västra Götalands län

Information

Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren har haft sedan 1996-01-01. Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-418500.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren har idag 390323-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren

Förmedling av fastigheter, delar av fastigheter, byggnader på annans mark, tomträtter, bostadsrätter, andelsrätter avseende lägenheter, arrenderätter eller hyresrätter.

I Guldhedens Fastighetsbyrå, Bengt Nygren så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nygren, Gunnar Bengt-Olof som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .