Leif Ekström Projektsupport

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Leif Ekström Projektsupport är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Leif Ekström Projektsupport är ett av dem. Statusen för Leif Ekström Projektsupport är att Bolaget är aktivt.

Leif Ekström Projektsupport är ett Enskild firma och skapades 2003-08-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Leif Ekström Projektsupport ska trivas.

Leif Ekström Projektsupport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Projektledning inom byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Ekström Projektsupport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14.

Idag är Leif Ekström Projektsupport och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Leif Ekström Projektsupport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-212290.

.

De som är på något sätt har med Leif Ekström Projektsupport är Ekström, Leif Einar Johan som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Leif Ekström Projektsupport har 380823-XXXX som sitt organisationsnummer.