Firma Laila Berndtsson Högberg

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Firma Laila Berndtsson Högberg är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Laila Berndtsson Högberg är ett av dem. Statusen för Firma Laila Berndtsson Högberg är att Bolaget är aktivt.

Firma Laila Berndtsson Högberg är ett Enskild firma och skapades 1974-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Laila Berndtsson Högberg ska trivas.

Firma Laila Berndtsson Högberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfrisering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Laila Berndtsson Högberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Firma Laila Berndtsson Högberg och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Firma Laila Berndtsson Högberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-221882.

.

De som är på något sätt har med Firma Laila Berndtsson Högberg är Berndtsson Högberg, Laila Majken L som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Laila Berndtsson Högberg har 380731-XXXX som sitt organisationsnummer.