KW Consulting

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter KW Consulting. Det finns flera verksamheter som liknar KW Consulting i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KW Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-20 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-06-10 så har KW Consulting varit registrerat och sedan 2005-10-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KW Consulting och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med KW Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KW Consulting så kan ni göra det på 031-219059.

Företagsrådgivning inom management, personaladministration, personal- och ledarutveckling, organisation och stukturrationalisering.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Widegren, John Kurt Gustav som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, Widegren, Britt Ulla Harriet som är född 1936 och har titeln Prokurist, .

.

KW Consulting har 380616-XXXX som sitt organisationsnummer.