INGRID BOWLES SALONG

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och INGRID BOWLES SALONG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och INGRID BOWLES SALONG är ett av dem. Statusen för INGRID BOWLES SALONG är att Bolaget är aktivt.

INGRID BOWLES SALONG är ett Enskild firma och skapades 1975-10-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som INGRID BOWLES SALONG ska trivas.

INGRID BOWLES SALONG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skönhetsbehandlingar samt försäljning av kosmetiska preparat

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INGRID BOWLES SALONG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är INGRID BOWLES SALONG och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med INGRID BOWLES SALONG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-160492.

.

De som är på något sätt har med INGRID BOWLES SALONG är BOWLES ZETTERSTRÖM, INGRID MONICA E som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

INGRID BOWLES SALONG har 370923-XXXX som sitt organisationsnummer.