ÅRSTIDSHARMONI

Västra Götalands län

Information

ÅRSTIDSHARMONI hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där ÅRSTIDSHARMONI finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. ÅRSTIDSHARMONI tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ÅRSTIDSHARMONI har haft sedan -0001-11-30. ÅRSTIDSHARMONI har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ÅRSTIDSHARMONI så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0320-49401.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

ÅRSTIDSHARMONI har idag 361222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ÅRSTIDSHARMONI

Färgkonsulent, rådgivning angående färgval av klä- der och makeup, utförande av färganalys, försälj- ning av kosmetika även massage

I ÅRSTIDSHARMONI så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är KARLSSON, MIRIAM INGER VIOLA som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .