Klimatkonsult Jan Bergström

Västra Götalands län

Information

331121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Klimatkonsult Jan Bergström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klimatkonsult Jan Bergström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Klimatkonsult Jan Bergström finns i.

Klimatkonsult Jan Bergström har varit registrerat sedan 2001-09-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klimatkonsult Jan Bergström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

Klimatkonsult Jan Bergström är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Klimatkonsult Jan Bergström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klimatkonsult Jan Bergström så kan ni göra det på telefon genom 070-9850905 eller genom brev på följande adress:

Konsulterande verksamhet inom uppvärmning och ventilation av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klimatkonsult Jan Bergström och det är Bergström, Jan Rune som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,