Lennart Winberg Byggkonsult

Västra Götalands län

Information

330903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lennart Winberg Byggkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Winberg Byggkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Lennart Winberg Byggkonsult finns i.

Lennart Winberg Byggkonsult har varit registrerat sedan 2006-01-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Winberg Byggkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

Lennart Winberg Byggkonsult är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Lennart Winberg Byggkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lennart Winberg Byggkonsult så kan ni göra det på telefon genom 031-412105 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva ritnings-, konstruktions- och besiktningsrörelse för byggnation samt byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Winberg Byggkonsult och det är Winberg, Kurt Lennart som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,