Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin

Västra Götalands län

Information

330829-XXXX är organisationsnummer för företaget Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin finns i.

Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin har varit registrerat sedan 1998-05-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin så kan ni göra det på telefon genom 031-408214 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom min specialiter som rehabiliteringsläkare.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann-Gret Dahllöf M.D. Ph. D. Konsult Rehabiliteringsmedicin och det är Dahllöf, Gerd Ann-Gret som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,