Prefou - Förmedlingskonsult

Västra Götalands län

Information

Prefou - Förmedlingskonsult är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Prefou - Förmedlingskonsult finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Prefou - Förmedlingskonsult är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Prefou - Förmedlingskonsult som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-06-15. Men sedan 1999-01-01 så har Prefou - Förmedlingskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prefou - Förmedlingskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-166736.

Göteborg arbetar för att företag som Prefou - Förmedlingskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Prefou - Förmedlingskonsult. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Förmedling av konsultverksamhet till offentlig förvaltning, framtagning av utvecklingsprogram, planering, uppföljning och utvärderingar samt förslag och medverksan i organisations- förändringsarbete, kunskapsförmedling och handel med tjänster - specialitet socialtjänster, samt rådgivning och entreprenörsskap inom dessa områden.

Firmatecknare för Prefou - Förmedlingskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prefou - Förmedlingskonsult och det är följande personer, Olsson, Lars Einar som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Prefou - Förmedlingskonsult är 300427-XXXX.