ÅKE S PETTERSSON KONSULT

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och ÅKE S PETTERSSON KONSULT är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ÅKE S PETTERSSON KONSULT är ett av dem. Statusen för ÅKE S PETTERSSON KONSULT är att Bolaget är aktivt.

ÅKE S PETTERSSON KONSULT är ett Enskild firma och skapades 1992-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ÅKE S PETTERSSON KONSULT ska trivas.

ÅKE S PETTERSSON KONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Juridisk rådgivning, skriftställare

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÅKE S PETTERSSON KONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ÅKE S PETTERSSON KONSULT och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med ÅKE S PETTERSSON KONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-265417.

.

De som är på något sätt har med ÅKE S PETTERSSON KONSULT är PETTERSSON, ÅKE SIGURD som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÅKE S PETTERSSON KONSULT har 290712-XXXX som sitt organisationsnummer.