LS CORROSION CONSULT

Västra Götalands län

Information

231215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LS CORROSION CONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LS CORROSION CONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som LS CORROSION CONSULT finns i.

LS CORROSION CONSULT har varit registrerat sedan 1990-11-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LS CORROSION CONSULT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LS CORROSION CONSULT är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för LS CORROSION CONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med LS CORROSION CONSULT så kan ni göra det på telefon genom 031-400881 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster och marknadsföring av pulver- färger och rostskyddsprodukter

Det finns olika personer som har en koppling med LS CORROSION CONSULT och det är SÖDERMAN, LENNART som är född 1923 och har titeln Innehavare av enskild firma,