Kommanditbolag Herkulesgatan 28

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag Herkulesgatan 28 är en verksamhet som finns i Göteborg. I Kommanditbolag Herkulesgatan 28 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekebo Fastighets Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Granberg, Frank Erik som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kommanditbolag Herkulesgatan 28 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kommanditbolag Herkulesgatan 28 på telefon 031-440235.

Förvaltning av fast egendom med tillhörande handel

Idag är Kommanditbolag Herkulesgatan 28 av bolagstypen Kommanditbolag.

Kommanditbolag Herkulesgatan 28 är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kommanditbolag Herkulesgatan 28 innehar ej F-skattsedel och Kommanditbolag Herkulesgatan 28 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommanditbolag Herkulesgatan 28 så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Kommanditbolag Herkulesgatan 28 har 957200-2476 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.