Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås

Västra Götalands län

Information

916896-8445 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Göteborg som är den kommunen som Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås finns i.

Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås har varit registrerat sedan 2010-01-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås så kan ni göra det på telefon genom 031-806080 eller genom brev på följande adress:
Stampg. 20, 411 01, Göteborg

Äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Sidenvägen 9A i Alingsås och det är Byggnadsfirman Ernst Rosén Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Ernst Rosén Holding AB som är född och har titeln Bolagsman, Flodén Holding AB som är född och har titeln Bolagsman,