Stall Ryol Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Stall Ryol Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Stall Ryol Kommanditbolag finns. I Göteborg så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Stall Ryol Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Ryol Kommanditbolag har haft sedan 2006-12-07. Stall Ryol Kommanditbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Ryol Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S:TA URSULAS VÄG 2, 722 18, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5941693.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Ryol Kommanditbolag har idag 916852-6581 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -komplementärerna är den som för stunden ansvarar för Stall Ryol Kommanditbolag

bedriva uppfödning, träning och tävlingsverksamhet med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

I Stall Ryol Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är FCC Sprinkler & Service AB som är född och har titeln Komplementär, Sprinklerfastigheter i Stockholm AB som är född och har titeln Komplementär, Billström, Björn Olov som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare, Ryström, Per Mats som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .