SÅNGFRISK HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

916852-4818 är organisationsnummer för bolaget SÅNGFRISK HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SÅNGFRISK HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Göteborg som är den kommunen som SÅNGFRISK HANDELSBOLAG finns i.

SÅNGFRISK HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1994-08-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SÅNGFRISK HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SÅNGFRISK HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för SÅNGFRISK HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med SÅNGFRISK HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 031-689981 eller genom brev på följande adress:
Hammarv. 92, 421 65, Västra Frölunda

Konsult inom musik och medicin

Det finns olika personer som har en koppling med SÅNGFRISK HANDELSBOLAG och det är SÄRNHULT, KARIN ANNA MARIA som är född 1962 och har titeln Bolagsman, SÄRNHULT, TORE LENNART som är född 1957 och har titeln Bolagsman,