Gula Magasinet Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Göteborg och Gula Magasinet Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gula Magasinet Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Gula Magasinet Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Gula Magasinet Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1994-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gula Magasinet Kommanditbolag ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

äga och förvalta fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gula Magasinet Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Gula Magasinet Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Gula Magasinet Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7557300.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Gula Magasinet Kommanditbolag är Bassholmen Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Wennergren, Nils Anders Peter som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare, .

Gula Magasinet Kommanditbolag har 916851-8448 som sitt organisationsnummer.