STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Göteborg och STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1992-09-08. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG ska trivas.

STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av grillkol samt konstgjord brasved av märket sterno firelogs

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-407160.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG är Gjerström, Drude Sissel som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Gjerström, Hanne som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Göteborgs Luftkontroll Service Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

STERNO FIRELOGS HANDELSBOLAG har 916849-3667 som sitt organisationsnummer.