Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag finns. I Göteborg så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskhamnen, 414 58, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7751970.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag har idag 916849-3238 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag

äga och förvalta fast egendom.

I Fiskhamnsfastigheten Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är GAMLESTADENS RÖR Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Karlsson, Ulf Anders som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, .