Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916846-1524 är organisationsnummer för verksamheten Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Göteborg som är den kommunen som Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag finns i.

Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-03-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0301-42340 eller genom brev på följande adress:
Ramhultav. 52, 439 72, Fjärås

Konsult inom trädgårdsbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Holmberg & Strindberg Trädgårdskonsulter Handelsbolag och det är HOLMBERG, MONA BRITT-MARIE som är född 1955 och har titeln Bolagsman, STRINDBERG, ULF SVEN ARNE som är född 1952 och har titeln Bolagsman,