Lanel Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Lanel Handelsbolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Lanel Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Langéen, Sten Rikard Fredrik som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Nelson, Eva Sofia som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lanel Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lanel Handelsbolag på telefon 0431-26110.

Tillverkning, import och försäljning av båtar, båt- inredningsprodukter och kapitalvaror, textil och lädervaror, industriprodukter (materialhant. el, kemiprodukter) båtuthyrnings- och cateringverksamhet. Byggnadsverksamhet avseende utveckling, marknadsföring och produktion av småhus. Handel med skogs- och byggnadsvaror. Konsultverksamhet avseende produkt och företagsutveckling.

Idag är Lanel Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lanel Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lanel Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Lanel Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lanel Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Langéen, Sten Rikard Fredrik

Lanel Handelsbolag har 916845-5385 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.