Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Kommanditbolag. Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 916844-8596.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-7712100 alternativt besöka eller skicka post till Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag på följande adress L. Bommen 1, 411 04, Göteborg.

Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Wistrand Advokatbyrå Göteborg Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . . . . . . . . . . . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Advokatverksamhet