Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Göteborg och Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1990-04-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag ska trivas.

Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Journalistik, foto-, film-, video- och tv-produk- tion, formgivning och produktion av böcker, tid- ningar och andra trycksaker, utställningar, teck- ningar och andra former av konstnärlig *forts*

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-145800.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag är Netterfors, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Komplementär, Netterfors, Britta Gunilla som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Netterfors Ord & Bild Kommanditbolag har 916843-9447 som sitt organisationsnummer.