BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG är ett företag som finns i Göteborg. I BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarstrand, Bo Lennart som är född 1943 och har titeln Komplementär, Hammarstrand, Mona Majlis som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG på telefon 070-5372697.

Affärskonsultation inom affärsutvecklning, organisationsutveckling, marknadsföring, kvalitetssättning

Idag är BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

BO HAMMARSTRAND MARKNADSKONSULTER KOMMANDITBOLAG har 916841-7484 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.