HEG STÄDSERVICE Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Göteborg och HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är ett av dem. Statusen för HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-06-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HEG STÄDSERVICE Handelsbolag ska trivas.

HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lokalvård såsom städning av byggnader, kontor, fabriker, transportmedel, samt hudvård såsom nagelvård, fotvård, ansiktsbehandling och massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är HEG STÄDSERVICE Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med HEG STÄDSERVICE Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med HEG STÄDSERVICE Handelsbolag är Telianidis, Savas som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Telianidou, Eleni som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Telianidou, Janna som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .

HEG STÄDSERVICE Handelsbolag har 916841-4978 som sitt organisationsnummer.