HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING

Västra Götalands län

Information

HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING är ett företag som finns i Göteborg. I HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aspelin-Ramm Fastigheter AB som är född och har titeln Bolagsman, Hotel 11 Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING på telefon 031-7790509.

Äga och förvalta fastigheter.

Idag är HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING innehar ej F-skattsedel och HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

HANDELSBOLAGET BLÅ HALLEN FASTIGHETSFÖRVALTNING har 916840-8269 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.