REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-10-07. Men sedan 1989-01-01 så har REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Badhusg. 20, 411 21, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7011990.

Göteborg arbetar för att bolag som REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Uppdragsverksamhet och konsultationer inom revi- sion, redovisning, beskattning, företagsekonomi och adb-konsultationer samt därmed förenlig verk- samhet

Firmatecknare för REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG är följande:
; KOMPLEMENTÄREN.

Det finns idag lite personer som är kopplade till REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, REBEMA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Östlund, Mats Börje som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för REBEMA REVISION KOMMANDITBOLAG är 916838-7216.