DELLCON HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

916838-2258 är organisationsnummer för företaget DELLCON HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DELLCON HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Göteborg som är den kommunen som DELLCON HANDELSBOLAG finns i.

DELLCON HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1988-09-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för DELLCON HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

DELLCON HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för DELLCON HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med DELLCON HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Rådjursstigen 10, 132 48, Saltsjö-boo

Medicinsk och naturvetenskaplig undervisning och konsultation

Det finns olika personer som har en koppling med DELLCON HANDELSBOLAG och det är Delle, Martin Hugo som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Siewert, Annika Marie som är född 1957 och har titeln Bolagsman,