HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK

Västra Götalands län

Information

HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK är ett bolag som finns i Göteborg. I HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK finns det lite olika personer som är förknippade och det är EKBERG, EVA MARGARETA som är född 1941 och har titeln Bolagsman, LINDBERG, KARIN BIRGITTA som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK på telefon 031-128604.

Beställningskök

Idag är HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK innehar ej F-skattsedel och HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

HANDELSBOLAGET SYSTRARNAS BESTÄLLNINGSKÖK har 916837-8983 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.