HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO

Västra Götalands län

Information

HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO finns. I Göteborg så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO har funnits sedan .

Vill ni skicka post till HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO så kan ni göra det genom att skicka er post till Lillkulleg. 31, 412 74, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-486549.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO har idag 916835-9793 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO

Administrativ konsultverksamhet inom redovisning och revision samt handel med samt äga och förval- ta värdepapper

I HANDELSBOLAGET TORSTEN BERGH & CO så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergh, Gunvor Linnéa som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Bergh, Torsten Henrik som är född 1922 och har titeln Bolagsman, .