Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Göteborg och Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1999-04-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av damkonfektion

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-151505.

Firman tecknas av Katarina Johansson..

De som är på något sätt har med Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag är Johansson, Katarina Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Komplementär, Jakobsson, Nils Tony som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, .

Premieré Konfektion i GBG Kommanditbolag har 916832-5588 som sitt organisationsnummer.