ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-02-18. Men sedan 1990-01-01 så har ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Barnhusg. 2, 411 02, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att bolag som ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Juridisk-och ekonomisk byrå samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, ALL - Juristerna i Sverige Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Druid, Olle Göran som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Druid, Olle Göran som är född 1953 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för ALL - JURISTERNA I GÖTEBORG KOMMANDITBOLAG är 916832-3799.