KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Göteborg och KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO är ett av dem. Statusen för KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO är att Bolaget är aktivt.

KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO är ett Kommanditbolag och skapades 1990-08-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7038000.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO är Schenker Property Sweden AB som är född och har titeln Komplementär, Schenker North AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

KOMMANDITBOLAGET DISTRIBUTÖREN 3 OCH 4 ÖREBRO har 916576-7287 som sitt organisationsnummer.