EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG är ett företag som finns i Göteborg. I EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är LUNDMARK, MARIANNE ESTER som är född 1948 och har titeln Komplementär, LUNDMARK, JENNY MARIA som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG på telefon 031-681709.

Bokföringsbyrå

Idag är EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; KOMPLEMENTÄREN

EML DATAREDOVISNING KOMMANDITBOLAG har 916565-9112 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.