ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG finns. I Göteborg så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Skåneg. 29, 412 52, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-164216.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG har idag 916564-7257 som sitt organisationummer.

BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG

Tillverkning och försäljning av pizza och pasta samt därmed förenlig verksamhet

I ALEXANDERS DELIKATESSER HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moretti, Eva Annette som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Moretti, Maurizio som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .