Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent

Västra Götalands län

Information

916560-4985 är organisationsnummer för företaget Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Göteborg som är den kommunen som Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent finns i.

Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent har varit registrerat sedan 1983-11-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent så kan ni göra det på telefon genom 070-7270752 eller genom brev på följande adress:
Opalg. 85, 421 62, Västra Frölunda

All städning

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolag Göteborgs LPR. LågPrisRent och det är Teiffel, Kjell Gustaf som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Teiffel, Laila Astrid Viola som är född 1942 och har titeln Bolagsman,